EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - İkinci Murat İlkokulu

Yok.
AŞÇIOĞLU MAH. ALPARSLAN CAD. NO: 87 UZUNKÖPRÜ / EDİRNE
Vizyon
Dünyanın her yerinde başarılı olabilecek; okulunu seven, verilenle yetinmeyip araştıran, teknolojik araçlardan yararlanmasını bilen, yeteneklerini sergileyebilen, Atatürkçü düşünceye sahip, özgür düşünen, üreten insan haklarına saygılı, ülke koşullarını tanıyan yurtsever öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk İlke inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak; eğitim-öğretim programını ve çevre faktörlerini de dikkate alarak ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Başarılar
2017-2018 Eğitim öğretim yılı içerisinde ilçe çapında yapılan Futsal yarışmasında okulumuz futsal takımı ilçe 3. olmuştur.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Şehiriçi servis bulunmamaktadır.