EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - İkinci Murat İlkokulu

Nis

YAŞASIN 23 NİSAN. ULUSAL EGENMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BUSE GÜVEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA,EBU TALİP SONAY GARNİZON KOMUTANLIĞI KOLTUĞUNA VE NUR SİMA BOZKURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOLTUĞUNA BİR GÜNLÜĞÜNE OTURMUŞLARDIR. YAŞASIN 23 NİSAN

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü etkinliğimizden kareler.Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Sayın kaymakamımız Onur KÖKÇÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Koray KURTAR ve Şube Müdürümüz Turğut YILDIRIM okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışman öğretmeni Hakan SÖVÜT öğrencilerimize yönelik Siber Güvenlik konulu seminer düzenlemiştir.Emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3-C sınıfı öğrencisi Nur Sima BOZKURT İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında okulumuzda 1.oldu ve Uzunköprü ilçesinde düzenlenen yarışmada okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.Öğretmeni Mine ACAR A çok teşekkür eder öğrencimizin başarısının devamını dileriz.

Şbt

Bir Kahvenizi İçeriz projesi kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyoruz.

Bir Kahvenizi İçeriz projesi kapsamında ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Ara

Rehber öğretmenimiz Hakan SÖVÜT velilerimize yönelik öfke kontrolü semineri vermiştir.

Ara

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri kışın gelmesiyle kendi atkılarını örüyorlar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıflarımızda 1 deyim 1 resim çalışması, veli katılımı, etkileşimli hikaye anlatma etkinlikleri yapılmıştır.

Ara

Bir Kahvenizi İçeriz projesi kapsamında ev ziyaretlerimiz devam ediyor.

Kas

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerine Uzunköprü Belediyesinden gelen görevliler tarafından sıfır atık konulu seminer verilmiştir.

Ekm

İkinci Murat İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini başarıya teşvik etmek amacıyla Aşçıoğlu Madrit kulübü öncülüğünde ayın öğrencilerine ödüllerini belediye başkanımız sayın Özlem BECAN ve sayın ilçe milli eğitim müdürümüz Koray KURTAR verdi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü okulumuzda tüm öğrencilerimiz ile birlikte kutlandı.